İzleyiciler

26 Kasım 2009 Perşembe

brüksel lahanası


çok sevmem brüksel lahanasını.anlamsız bi tat gibi gelirdi:)
ama bu şekilde yaptığımda sevdim.(foto geçen kıştan kalma)

yapılışı;

iyice yıkadım.
haşladım.
üzerine tuz,karabiber,kaşar rendesi ekleyip,fırınladım.
kolay ve leziz.
hafif yemek isterseniz deneyin derim.
öpüldünüz...

8 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor, zaten bana sebze olsun da nası olursa olsun, haşlayıp tuzla bile yiyebilirim o brükselleri:)En altta ne var canım, bohut ya da bulgur gibi bir zemin mi koydun?

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel tarifmis bende once senin gibi haslayip,suzuyorum..acısı gitmiş oluyor, sonra bir kenarda yağla salça yada domatesi kavuruyorum..Brüksel lahanalarını da uzerine koyuyorum..bir süre susuz kisik ateşte pişiriyorum çok guzel oluyor;) ama sakın soğan koyma, güzel olmuyor..

    YanıtlaSil
  3. Mutlu bayramlar canim! :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. herkese iyi bayramlar.
    meltem;denicem canımmm.

    serrostyle;alttaki borcamın altındaki nihale:))bulgur filan değil:))

    YanıtlaSil
  5. merhabalar, bende ilk gördüğümden ve yediğimden bu yana 19 yıl geçti daha yemeden ben bunu sevmiyorum dedim. Ama çok az yağda çevirdiğin zaman yemede yanında yat,ben böyle sevmiştim denemekte fayda var...
    Ellerine sağlık (sekerperisi-serrpil)

    YanıtlaSil
  6. nefret ediyorum sanırdımbrüksel lahanasından....aynı buna benzer bir şekilde yaptı bir gün arkadaşım..sanırım mayonez de koymuştu içine..kaşar var mıydı hatırlamıyorum.. bir kaç tane yedim gerçekten fena değildi..ama korktum sonra devamını yiyemedim :))
    bir de senin tarifinle deneyeyim bakalım bir gün.. faydalı ama çirkin naparsın :P

    YanıtlaSil



Yorumlarınız beni mutlu ediyor.Teşekkürler...